HonestBodyTalk

Referencer

"Allerede ved første behandling formåede Søren at skabe et rum, hvor jeg følte mig helt tryg. Jeg kan uden problemer fortælle ham om de ting, jeg oplever med min angst. Også på briksen er det muligt for mig at lukke alt andet ude og kun koncentrere mig om at trække vejret og forsøge at give slip på mine spændinger.

 Efter kun fire-fem behandlinger oplevede jeg en mærkbar forskel i min krop, og hvordan jeg kan håndtere min angst. Når jeg har været til en behandling hos Søren, går jeg altid derfra med en lettere følelse – både mentalt og i kroppen".
- Maja
Jeg tog en serie behandlinger hos Søren for at komme stressrelaterede spændinger til livs. Jeg er overvældet over effekten af behandlingen og har sjældent oplevet at komme så ”langt væk” under en behandling, at jeg decideret faldt i søvn blot ved lidt trykken fra Sørens hænder. Meget effektiv behandling og dertil er Søren meget behagelig og imødekommende, så man føler sig helt tryg i hans hænder. Jeg kommer igen og kan kun varmt anbefale andre at gøre det samme”.
- Niels