Behandlingsformer

HonestBodyTalk

Du kan booke følgende behandlingsformer hos mig:

Kropsterapi Århus

Kropsterapi Session

En kropsbehandling handler først og fremmest om at komme tilbage til kroppen. Mærke hvordan du har det. Få løsnet op for spændinger, stress og mere i kontakt med undertrykte følelser & traumer.

Når spændingerne gradvist forsvinder, vil du igen mærke liv, ro og fred i din krop. En behandling hjælper dig til mere ro i sindet og giver dig en større følelse af plads og frihed i dig selv.

Breathwork session

Breathwork Session

 Book en session i klinikken i Århus eller online så du kan komme af med den stress, og de fysiske og følelsesmæssige ubalancer der ligger i din krop. Mange oplever sessionerne som værende transformerende og helende, ofte med spontane spirituelle oplevelser og en efterfølgende lethed i kroppen.

Ved hjælp af specielle vejrtrækningsøvelser kan vi bearbejde både stress, angst & depression og komme i dyb kontakt med vores indre verden.

Fascia Release behandling

Fascia Release session

En Fascia Release behandling løsner effektivt op for bindevævet i kroppen.

Spændinger og smerter skyldes ofte at fascien er blevet opspændt omkring musklerne og dermed bliver bevægeligheden begrænset.

En Fascia Release behandling løsner via specifikke teknikker effektivt op for bindevævet i kroppen og forbedrer cirkulationen af blod, ilt og lymfe.

Følg HonestBodyTalk på Instagram

HonestBodyTalk

Find din indre ro og styrke

Tilmeld dig og modtag GRATIS effektive værktøjer, der kan hjælpe dig til mere ro, overskud og nærvær.

Ja tak - tilmeld mig nyhedsbrevet