HonestBodyTalk

Mentorforløb Honestbodytalk

1:1 Transformerende Online Mentor forløb

Personligt mentor forløb for dig der vil arbejde i dybden med dig selv og blive mere bevidst om de forsvarsmønstre, skyggesider og og begrænsende overbevisninger og historer der afholder dig fra at være den bedste udgave af dig selv. 

Vi kigger på dine medfødte skygger, de gaver du har med dig og dit potentiale. 

 Et transformerende forløb der hjælper dig i dybere kontakt med dig selv, så du kan stå mere autentisk og stærkt i dig selv, som den du er bagom alle de ubevidste begrænsninger du sætter op for dig selv. 

Tillærte programmer & begrænsende overbevisninger

Helt fra vores fødsel bliver vi kodet og programmeret til hvordan vi skal se og agere i verdenen. Det er i vores tidlige barndom at vi lærer at tilpasse os vores omgivelser, så vi ikke bliver straffet eller for at få positiv opmærksomhed. Det er også her at vi desværre lærer at undertrykke dele af vores autentiske selv for at tilpasse os dem omkring os. 

Da vi også er kodet til at se efter det vi genkender, vil vi, hvis ikke mønstret brydes, blive ved med at møde relationer og oplevelser som vi genkender fra vores tidlige barndom. Da det er helt fra vores fødsel, vil vi ofte ikke kunne huske dengang vi fik grundlagt nogle af de begrænsende overbevisninger og historier om os selv.  

 

Indhold på kurset:

Alt dette lærer du på dette 5 ugers kursus i håndtering af stress:

Det kan du forvente:

Du behøver ikke en hverdag med ødelæggende stress!

 
Programmet her er skabt på baggrund af at jeg ser så mange personer der virkelig døjer med stress og følgevirkninger af stress, men som enten ikke ved hvordan eller har overskuddet til at få startet på en mere stressfri tilværelse. 
  
Mit ønske har derfor været at skabe et kursusforløb som alle blot kan tilmelde sig, og hvis anvisningerne følges, vil opleve mærkbare resultater efter kort tid.

Min anbefaling er at følge programmet og lave øvelserne dagligt i de 5 uger kurset varer. Hereftet vil du have lært mange spændende og effektive redskaber der kan hjælpe dig med at regulerer nervesystemet og håndtere din stress. 5 uger er ca den tid det tager at få integreret nye vaner der rent faktisk holder. 

Du har fortsat adgang til al materialet herefter, så du altid kan trække på de redskaber du får brug for fremover. 

Bliv opmærksom på hvornår du bliver stresset

Kurset hjælper dig med at træne din opmærksomhed, så du bedre kan opdage hvornår du får aktiveret dit nervesystem, så meget at du bliver stresset.

Åndedrætsteknikker der regulerer nervesystemet

Du vil få kendskab til nogle stærke åndedrætsteknikker, der kan få dig tilbage i din krop og balancere dit nervesystem. Du lærer både åndedrætsøvelser der beroliger nervesystemet og andre der kan aktivere dit nervesystem, alt afhængig af hvad du har brug for.

Få øget dit tolerancevindue

Under forløbet vil du lære om dit "tolerancevindue". Tolerancevinduet er din evne til at håndtere stress og belastninger. Du vil blive trænet til at forstå dit eget tolerancevindue, samt hvordan du kan øge det, så du står stærkere og mere ressourcestærkt i dit nervesystem.

Pris: 1295,- Inklusive moms.

Dette kursus i håndtering af stress giver dig præcis de redskaber du har brug for, som sikrer et balanceret nervesystem.
Du slipper for at gætte dig frem til hvad der virker. Et step by step program der tager dig i hånden, som du blot skal følge.

5 uger til mindre stress og et mere balanceret nervesystem.

Når du en gang har købt adgang til kurset, har du ubegrænset adgang – også efter de 5 uger.. 

Følg KENSHŌ på Instagram

HonestbodyTalk Malmstrøm

1:1 Personligt Online forløb 

1:1 Transformerende Mentor forløb

Personligt mentor forløb for dig der vil arbejde med dine skyggesider, traumer, undertrykte følelser og begrænsende overbevisninger. Et forløb der hjælper dig i dybere kontakt med dig selv, så du kan stå mere autentisk i dig. 

Mentor forløbet vil hjælpe dig til at få kontakt til dine egne indre ressourcer. Sammen belyser vi hvor du har automatiske programmer kørende og overbevisninger som ikke tjener dit bedste. Over 6 sessioner (kan strække sig over 2-3 måneder) arbejder vi med at rense ud i dine overbevisninger og frigøre dem fra din krop sammen med de spændinger, den stress og de uforløste følelser der er fastlåst i din krop. 

Længes du efter følgende?

At kunne håndtere dine tanker bedre så de ikke styrer dig?
At komme mere ned i kroppen og "væk" fra hovedet?
At få mere glæde og lethed ind i dit liv?
At opleve mere nærvær og tilstedeværelse for dig selv, dine venner og familie?
At få bedre kontakt til dig selv og dine behov?
At få klarhed over hvilke underliggende programmer du er styret af?
At blive klogere på dine skyggesider og hvordan du kan frigøre dig fra dem?

Kan du genkende følgende?

Du ønsker at leve dit liv fra et mere autentisk og ærligt sted i dig selv.
Du er træt af at sidde fast i de samme situationer og mønstre i dine relationer.
Du er klar til at frigøre dig fra dine fastlåste mønstre og begrænsende programmer.
Du er klar til at stå stærkere i dig selv og mere balanceret i dine grænser overfor andre.

Længes du efter:

Kan du genkende følgende?

Hvad indeholder 1:1 Mentor forløbet?

Vi mødes online 6 gange a ca 1 times varighed fordelt over et par måneder. Vi kigger på dine skyggeside, underliggende programmer og får belyst noget af det der ligger undertrykt i din krop. Gennem Breathwork, bevægelse af kroppen, samtale og energetisk arbejde, forløses fysiske spændinger, stress og traumer fra kroppen.

Skyggesider, begrænsende overbevisninger og underliggende programmer bliver belyst, som du får værktøjer til at give slip på gennem forløbet. 

Du får følgende med på dette Transformerende online 1:1 Mentor forløb:
Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kommer jeg i gang?

Først booker du en Gratis uforpligtende telefonsamtale (ca 15 min). Her får vi en snak om selve forløbet og om vi er et match for hinanden.

Herefter aftales første session hvor vi mødes online. Det foregår på den måde at jeg fremsender et link til dig på du blot skal trykke på, så er vi igang.  

Hvilke problemstillinger kan du hjælpe med?

Jeg hjælper dig med at få belyst nogle af  de begrænsende overbevisninger, skyggesider og de underliggende programmer der kører på autopilot hos dig.

Vi arbejder med de undertrykte følelser der dukker op undervejs (det kan f.eks. være: skyld, skam, vrede, sorg og ked af det) og arbejder med nogle af de underliggende programmer i dig der er klar til at blive forløst. 

Hvad er underliggende programmer?

Vi har alle automatiske programmer der styrer store dele af vores liv. Ved at blive mere bevidste om hvilke programmer vi er styret af, kan vi leve mere autentisk i øjeblikket frem for blot at reagere på omstændighederne. 

Skal jeg forberede mig inden hver session? 

Ved første session får vi snak om noget af det der fylder i dig. Efter hver session kan jeg bede dig fokusere på nogle specifikke øvelser, åndedræts teknikker eller andet, som kan støtte dig gennem forløbet.

Hvad hvis jeg har spørgsmål undervejs? 

Du har fuld adgang til sparring med mig under hele forløbet via chat eller mail. 

Søren Malmstrøm Portræt

Er du i tvivl eller har spørgsmål til kurset? Skriv til mig og spørg løs, så vender jeg hurtigt tilbage. 

Sådan fungerer det:

Først booker du en Gratis uforpligtende telefonsamtale (ca 20 min). Her får vi en snak om selve forløbet og om vi er et match for hinanden.

Herefter aftales første session hvor vi mødes online. Det foregår på den måde at jeg fremsender et link til dig på du blot skal trykke på, enten på din computer, telefon eller tablet, så er vi igang.  

Super fleksibelt

Vi kan aftaler sessionerne fra starten af eller fra gang til gang. Forløbet kan strække sig over 2-3 måneder, så du har tid til at integrere det der dukker op undervejs i sessionerne.

Du skal sætte tid af mellem sessionerne

For at du kan få det meste ud af programmet, skal du afsætte noget tid mellem sessionerne til at arbejde med det der dukker op. Det kan være jeg støtter dig med en meditation, Breathwork eller noget helt andet mellem vores sessioner. Du er guidet og støttet hele vejen.

Du er klar på at ansvaret er hos dig

Under forløbet vil jeg guide og belyse nogle af de mønstre, skyggesider og der du har programmer der kører på automatik. Jeg kan give dig værktøjer til at arbejde med de undertrykte følelser og traumer der dukker op undervejs. Det er dog vigtigt at du selv tager ansvar for det der opstår i dig og for at arbejde med dig selv. Hvis ikke du er klar på det ansvar, er forløbet ikke for dig.

Din investering for 1:1 Mentor forløbet

Kr. 5990,-

Transformerende forløb der kan hjælpe dig med at møde dig selv fra et dybere sted og få opløst nogle af dine undertrykte følelser og traumer.