HonestbodyTalk Malmstrøm

1:1 Personligt Online forløb 

1:1 Transformerende Mentor forløb

Personligt mentor forløb for dig der vil arbejde med dine skyggesider, traumer, undertrykte følelser og begrænsende overbevisninger. Et forløb der hjælper dig i dybere kontakt med dig selv, så du kan stå mere autentisk i dig. 

Mentor forløbet vil hjælpe dig til at få kontakt til dine egne indre ressourcer. Sammen belyser vi hvor du har automatiske programmer kørende og overbevisninger som ikke tjener dit bedste. Over 6 sessioner (kan strække sig over 2-3 måneder) arbejder vi med at cleare og rense ud i dine overbevisningerne og frigøre dem fra din krop sammen med de spændinger, den stress og de uforløste følelser der er fastlåst i din krop. 

Længes du efter:

At kunne håndtere dine tanker bedre så de ikke styrer dig?
At komme mere ned i kroppen og "væk" fra hovedet?
At få mere glæde og lethed ind i dit liv?
At opleve mere nærvær og tilstedeværelse for dig selv, dine venner og familie?
At få bedre kontakt til dig selv og dine behov?
At få klarhed over hvilke underliggende programmer du er styret af?
At blive klogere på dine skyggesider og hvordan du kan frigøre dig fra dem?

Kan du genkende følgende?

Du ønsker at leve dit liv fra et mere autentisk og ærligt sted i dig selv.
Du er træt af at sidde fast i de samme situationer og mønstre i dine relationer.
Du er klar til at frigøre dig fra dine fastlåste mønstre og begrænsende programmer.
Du er klar til at stå stærkere i dig selv og mere balanceret i dine grænser overfor andre.

Længes du efter:

Kan du genkende følgende?

Hvad indeholder 1:1 Mentor forløbet?

Vi mødes online 6 gange a ca 1 times varighed fordelt over et par måneder. Vi kigger på dine skyggeside, underliggende programmer og får belyst noget af det der ligger undertrykt i din krop. Gennem Breathwork, bevægelse af kroppen, samtale og energetiske clearings, forløses fysiske spændinger, stress og traumer fra kroppen.

Skyggesider, begrænsende overbevisninger og underliggende programmer bliver belyst, som du får værktøjer til at give slip på gennem forløbet. 

Du får følgende med på dette Transformerende online 1:1 Mentor forløb:
Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kommer jeg i gang?

Først booker du en Gratis uforpligtende telefonsamtale (ca 15 min). Her får vi en snak om selve forløbet og om vi er et match for hinanden.

Herefter aftales første session hvor vi mødes online. Det foregår på den måde at jeg fremsender et link til dig på du blot skal trykke på, så er vi igang.  

Hvilke problemstillinger kan du hjælpe med?

Jeg hjælper dig med at få belyst nogle af  de begrænsende overbevisninger, skyggesider og de underliggende programmer der kører på autopilot hos dig.

Vi arbejder med de undertrykte følelser der dukker op undervejs (det kan f.eks. være: skyld, skam, vrede, sorg og ked af det) og clearer nogle af de underliggende programmer i dig der er klar til at blive forløst. 

Hvad er underliggende programmer?

Vi har alle automatiske programmer der styrer store dele af vores liv. Ved at blive mere bevidste om hvilke programmer vi er styret af, kan vi leve mere autentisk i øjeblikket frem for blot at reagere på omstændighederne. 

Skal jeg forberede mig inden hver session? 

Ved første session får vi snak om noget af det der fylder i dig. Efter hver session kan jeg bede dig fokusere på nogle specifikke øvelser, åndedræts teknikker eller andet, som kan støtte dig gennem forløbet.

Hvad hvis jeg har spørgsmål undervejs? 

Du har fuld adgang til sparring med mig under hele forløbet via chat eller mail. 

Søren Malmstrøm Portræt

Er du i tvivl eller har spørgsmål til kurset? Skriv til mig og spørg løs, så vender jeg hurtigt tilbage. 

Sådan fungerer det:

Først booker du en Gratis uforpligtende telefonsamtale (ca 15 min). Her får vi en snak om selve forløbet og om vi er et match for hinanden.

Herefter aftales første session hvor vi mødes online. Det foregår på den måde at jeg fremsender et link til dig på du blot skal trykke på, enten på din computer, telefon eller tablet, så er vi igang.  

Super fleksibelt

Vi kan aftaler sessionerne fra starten af eller fra gang til gang. Forløbet kan strække sig over 2-3 måneder, så du har tid til at integrere det der dukker op undervejs i sessionerne.

Du skal sætte tid af mellem sessionerne

For at du kan få det meste ud af programmet, skal du afsætte noget tid mellem sessionerne til at arbejde med det der dukker op. Det kan være jeg støtter dig med en meditation, Breathwork eller noget helt andet mellem vores sessioner. Du er guidet og støttet hele vejen.

Du er klar på at ansvaret er hos dig

Under forløbet vil jeg guide og belyse nogle af de mønstre, skyggesider og der du har programmer der kører på automatik. Jeg kan give dig værktøjer til at arbejde med de undertrykte følelser og traumer der dukker op undervejs. Det er dog vigtigt at du selv tager ansvar for det der opstår i dig og for at arbejde med dig selv. Hvis ikke du er klar på det ansvar, er forløbet ikke for dig.

Din investering for 1:1 Mentor forløbet

Kr. 5990,-

Transformerende forløb der kan hjælpe dig med at møde dig selv fra et dybere sted og få opløst traumer.