Honestbodytalk

SindsroIKropsbevidsthed

Prøv en online Breathwork & Trauma session.

Åndedrættet er det alle vigtigste redskab i forhold til at arbejde med vores Stress, Chock, Traumer og vores uforløste følelser og belastninger.

En online Breathwork & Traume session med mig kan være gavnlig og givende på så mange måder. Hvis du f.eks. lider/døjer af en eller flere af følgende tilstande, kan en Breathwork & Trauma Session hjælpe dig:

Stress, angst, og depression.

Tankemylder, uro og bekymring

Fysiske spændinger i nakke, ryg, skulder & lænd

Migræne & Spændingshovedpine

Søvnbesvær  

Manglende koncentration og “væren til stede” i nuet.

Undertrykte følelser (Som f.eks. skyld, skam, vrede & sorg) 

Lige nu kan du prøve en Breathwork & Traume Session til kun kr. 575,-. (Normalpris kr. 750,-)

Læs mere under Breathwork - eller book din session nu herunder:

Hvem er jeg?

Jeg har altid været enormt nysgerrig på sammenhængen mellem kroppen og sindet. I en meget tidlig alder blev jeg draget af kampkunst verdenen.  Jeg var enormt fascineret af de udøvere der var i stand til at træne kroppen til det yderste og som samtidig var mentalt hårdføre. 
 
 På den måde blev kampkunsten min indgangsvinkel til det kropslige arbejde og min egen indre verden.  
  
Jeg er dybt betaget af den indre rejse vi hver især er på. At udforske vores indre er en både helende og spirituel rejse. Formålet med mit arbejde er at hjælpe både mig selv og andre til at se det potentiale der ligger i hver af os.
 
For at genfinde vores potentiale, skal vi ofte på fascinerende og dyb rejse os ind i os selv og konfronteres med  vores skyggesider og forsvarsmønstre. 
 
Jeg anvender forskellige værktøjer i mit arbejde og har selv arbejdet intenst med mine egne skygger blandt andet gennem plantemedicinen Ayahuasca.

Du kan arbejde med mig på følgende måder:

Behandlerbilleder-Malmstrom_0006-scaled-1.jpg
1:1 Behandlinger i kliniken

For dig der ønsker personligt forløb, tilbyder jeg behandlinger i Kropsterapi, Chock/Traume & Breathwork sessions i min klinik der ligger i hjertet af Århus. 

buddha-closeup-PH3BEYW-1.jpg
Breathwork Session Online

Ro, overskud og nærvær.  Færre bekymringer og stress. En stærkere og mere smidig krop. Det er noget af det Breathwork kan hjælpe dig med.

meditation-PBYKUQM-scaled-1.jpg
Breathwork & Traumeforløsning

8 ugers online udviklingsforløb hvor du arbejder med Beathwork, kropsligt energiarbejde og effektive teknikker der hjælper med at frigøre fastlåste traumer.  

Hvorfor HonestBodyTalk?

Fordi kroppen gemmer på alle vores uforløste traumer, spændinger og undertrykte følelser. Ved at arbejde ærligt, nysgerrigt og åbent med os selv, kan vi komme i kontakt med de dybere overbevisninger og forsvarsmønstre vi har tillært os og på den måde komme af med alt der ikke længere tjener os.
 
Når vi får fjernet al “støjen” fra vores indre, kan vi nemmere få adgang til den visdom der ligger i kroppen i hver enkelt af os.  
 
Jeg tilbyder kropsterapi og Breathwork i hjertet af Århus, samt Kurser og workshops i hele landet. 

Vi kan meget mere end vi tror

At vi er i stand til så meget mere end vi tror, har jeg egentlig altid været klar over. Men en ting er at være klar over det, noget andet at mærke det på egen krop.
 

At åndedrættet er et effektivt og vigtigt redskab lærte jeg for mange år siden gennem min kamsports træning. Men det var først da jeg får nogle år siden stødte på  hollænderen Wim Hof, at jeg opdagede hvor meget åndedrættet virkelig kan gøre for os.  Wim Hof arbejder intenst med bla både åndedrættet og kulden. Som i timelange ophold i isbade. han er en meget særlig mand som har over 20 Guiness verdensrekorder relateret til kulde og åndedrættet. Jeg har selv aldrig haft det særlig godt med kulden, så da chancen bød sig for at komme med på en vinterekspedition med Wim Hof, var det selvfølgelig en udfordring jeg måtte give mig selv.

Aldrig i mit liv havde jeg forestillet mig at jeg efter blot 7 dages kulde og åndedræts træning, var i stand til at bestige et bjerg i Polen i januar måned – kun iført shorts! 

Vi er i stand til så meget mere end vi tror, når vi slipper alle de begrænsende overbevisninger vi har om os selv. Der ligger en unik gave i hver af os der blot venter på at blive pakket ud. Indpakningen består af alle de indbildninger og historier vi fortæller om os selv. 
 
 Hvilke historier og begrænsende overbevisninger har du om dig selv? Og er du klart til at slippe noget af alt det, der ikke længere gavner dig?vis du har lyst til at mærke mere plads og frihed i dig selv – og brug for at komme af med fastlåste overbevisninger, så kontakt mig og lad mig se om jeg kan hjælpe dig. 

Isbad & åndedrættet

I en uge I Polen, tæt ved den tjekkiske grænse, blev vi dagligt og gradvist udsat for mere og mere kulde. Vi havde også daglige meditationer, åndedrætstræning og andre øvelser. 
 
Træningen skulle gøres os klar til den sidste dag, hvor vi i snevejr skulle bestige et bjerg i Polen kun iført shorts. Den sidste dag skulle ligesom være kulminationen på det hele og vise os at alt det vi havde lært i løbet af ugen, skulle kunne hjælpe os til at bestige bjerget.
 
 

På toppen med Wim Hof

Den sidste dag var kulminationen på den 7 dages lange træning i ekstrem kulde, meditationer og vejrtrækningsøvelser. Udover at styrke immunforsvaret, har det vist sig særdeles effektivt mod f.eks. Stress, angst og depression. Både kulden og åndedrættet er en fast del af min træning. I mit professionelle virke har jeg stor erfaring med at arbejde med det dybe åndedræt, både på briksen og på workshops. Klienter oplever ofte dybe spændinger der forsvinder, en mere fri krop og spirituelle oplevelser på mine workshops er ikke unormale.  

Hvad siger klienter i klinikken og deltagere på mine workshops?

Ja tak! Jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet.

GRATIS redskaber og teknikker til at få mere ro og nærvær. Som tilmeldt til mit nyhedsbrev modtager du som den første besked om Breathwork workshops, kurser og lignende.

Du modtager udelukkende relevant information fri for spam. Du kan afmelde dig når som helst*