HonestBodyTalk

Ulla Poulsgaard

Profilbillede Ulla 1 scaled 1

Uddannelse & kurser

  • KENSHO Breathwork & Traume
  • TOTUM Kropsterapeut
  • Access Bars behandler

Kontakt:
Mindubody V. Ulla Poulsgaard
Tlf.: 5162 1535
Instagram: Mindubody 
Facebook: Mindubody

Mindubody

Kender du til følelsen af stress, udbrændthed, søvnløshed, sorg, nedsat selvtillid og selvværd, vrede og ked af det hed? Føler du dig overset, at du føler du fylder for meget eller måske vil du gerne turde fylde mere. Bliver dine grænser overtrådt om og om igen eller vender de samme muskelspændinger tilbage i kroppen, hver gang du står frem med hele dig? Måske du har prøvet at regne ud, hvad det handler om. Og måske hovedet godt ved det og accepterer det, men hvad med kroppen? Er den blevet taget med på råd?

Når du kommer til en session hos mig, så er det ikke min mission at fixe dig, men i stedet vil jeg holde og støtte dig, så du gennem bevidstgørelse kan hjælpe dig selv til at stå stærkere som menneske. Jeg arbejder intuitivt med det, jeg mærker, der er på spil den dag, du kommer til mig. Derfor er der ingen behandlinger, der er ens.

Du vil modtage en behandling bestående af samtale, guidede breathwork teknikker, bevægelse, berøring og meget mere. Sessionerne afsluttes altid med, at du får lov at ligge i ro og stilhed, hvor du kan mærke ind i, hvad sessionen har givet dig.

Tilbagemeldinger efter en session er ofte, at klienterne føler mere ro og afslappethed i krop og sind, ligesom de føler, der fysisk er mere plads og overskud i kroppen.

Jeg har pt. klinik i Stadil nordvest for Ringkøbing og behandler ca. en dag om måneden i Aarhus. Med tiden kommer al behandling til at foregå i Aarhus.

Jeg kan fanges på FB og instagram på profilerne mindubody og på telefon 5162 1535.

Glæder mig til at møde hele dig.

Kærligst Ulla

Lidt om mig:

Jeg er nysgerrig på mennesket som en helhed. Personligt elsker jeg at prøve ting af på min egen krop og bruge disse erfaringer, når jeg arbejder med klienter. Jeg har på egen krop mærket, hvordan spændinger og ubalancer kan identificeres, neutraliseres og lindres gennem arbejde med breathwork, traume- og kropsterapi.

Jeg fascineres af, hvordan de forskellige sanser påvirker vores krop og især hvordan vores åndedræt og sind reagerer i pressede situationer såsom isbade, varme fra saunaen og ved hård fysisk træning. En anden ting der interesserer mig, er vores kropssprog og den sammenhæng eller mangel på samme, der er mellem de talte ord og den nonverbale kommunikation, vi hele tiden udsender til omgivelser gennem vores kropssprog. Kroppen siger så meget mere end vi er bevidste om og det er dybt fascinerende.