vector block min 1

HonestBodyTalk

Kropsterapi I Breathwork kursus I Traumeforløsning

vector block min 1

Kropsbevidstheds træning

Qigong I Breathwork I Bevægelse

HonestBodyTalk

Du kan arbejde med mig på følgende måder:

Privatsessioner, kurser, workshops og længere forløb i hele landet og online. Til både private og virksomheder. 

Kropsterapi Århus

Kropsterapi Sessions

En kropsbehandling handler først og fremmest om at komme tilbage til kroppen. Mærke hvordan du har det. Få løsnet op for spændinger, stress og mere i kontakt med undertrykte følelser & traumer.

Når spændingerne gradvist forsvinder, vil du igen mærke liv, ro og fred i din krop.  En behandling hjælper dig til mere ro i sindet og giver dig en større følelse af plads og frihed i dig selv. 

Breathwork session

Breathwork Sessions

 Book en session i klinikken i Århus eller online så du kan komme af med den stress, og de fysiske og følelsesmæssige ubalancer der ligger i din krop. Mange oplever sessionerne som værende transformerende og helende, ofte med spontane spirituelle oplevelser og en efterfølgende lethed i kroppen.

Ved hjælp af specielle vejrtrækningsøvelser kan vi bearbejde både stress, angst & depression og komme i dyb kontakt med vores indre verden.

Honestbodytalk Breathwork Kursus

Breathwork & Traume kursus

Mangler du værktøjer til at arbejde mere i dybden med dine klienter? Og er du interesseret i teknikker der sikkert og effektivt kan hjælpe dig til arbejde med Traumer gennem Breathwork?

Kom med på dette 3 dages Breathwork & Traume Foundation kursus, hvor du via åndedrættet hjælper dine klienter i kontakt med undertrykte følelser & traumer. Du lærer hvordan du effektivt kan arbejde i dybden med dine klienter, på en tryg og professionel måde. 

Kom mere i kontakt med dig selv

Uanset om du kommer med fysiske skavanker, stress eller andre psykiske belastninger, kan du have stor gavn af både kropsterapeutiske behandlinger såvel som Breathwork Traumeforløsnings sessionerne.

Kroppen lagrer alle vores oplevelser, hvorfor mange af os går med både fysiske spændinger og følelsesmæssige blokeringer. 

Jeg har gennem en årrække studeret forskellige kropsterapeutiske systemer og åndedrætsmetoder, og har en solid erfaring med at løsne op for både fysiske spændinger samt de følelses mæssige blokeringer der med tiden lagrer sig i kroppen.  

Min tilgang til behandlingen er holistisk og jeg benytter mig af en forskellige metoder i mine behandlinger.

Velkommen til HonestBodyTalk

Ro, overskud og nærvær. Mere lethed og leg. Færre bekymringer og stress. En stærkere og mere smidig krop. Det er bare noget af du kan forvente når du arbejder med kroppen og åndedrættet. 
 
Uanset om du booker en Kropsbehandling, Breathwork Session eller deltager på en mine kurser & workshops, er du vil du opleve at få hjælp til at komme af med både stress, fysiske samt følelsesmæssige blokeringer.
 
 

Honestbodytalk

Hvem står bag HonestBodytalk?

Søren Malmstrøm

Om Søren Malmstrøm

Jeg er dybt betaget af den indre rejse vi hver især er på. Åndedrættet og det kropslige arbejde, er efter min mening, uden tvivl vores største læremester i forhold til at skabe varig transformation og dyb heling os alle. 

Ved målrettet at arbejde med både kroppen og åndedrættet, kan vi komme i kontakt med os selv på en meget dyb og autentisk måde. Derfor er både det kropslige arbejde og Breathwork en fast del af min egen dagligdag både privat og professionelt. 

Følg HonestBodyTalk på Instagram

HonestBodyTalk

Find din indre ro og styrke

Tilmeld dig og modtag GRATIS effektive værktøjer, der kan hjælpe dig til mere ro, overskud og nærvær.

Ja tak - tilmeld mig nyhedsbrevet