HonestBodyTalk

Overvejer du at arbejde professionelt med Breathwork & Traumeforløsning?

 Hvis du er seriøs omkring det dybe arbejde med mennesker, kan du ikke komme uden om åndedrættet. Åndedrættet er nøglen til vores indre & har potentialet til at skabe dyb og varig forløsning hos dig selv og dine klienter.

Mangler du værktøjer til at arbejde mere i dybden med dine klienter? Og vil du lære hvordan du sikkert og effektivt kan arbejde med Traumer gennem Breathwork? Så kom med på dette 2 dages Breathwork & Traume Foundation kursus, hvor du lærer hvad der skal til for at hjælpe dine klienter af med fysiske spændinger, stress, tankemylder og generel uro. Og som hjælper med at få kontakt til vores undertrykte følelser & traumer.  

Indhold på Breath & Traume Foundation kurset:

På dette to dages kursus, får du en grundig introduktion til hvordan åndedrættet hænger sammen med de traumer, spændinger og uforløste følelser vi alle har i os. 

Du vil lære hvordan traumer sætter sig i kroppen samt få en forståelse af hvordan undertrykte og uforløste sider af os selv er enormt begrænsensende i forhold til at vi kan leve mere frit og ubekymret.

Med åndedrættet som omdrejningspunkt, vil du lære at se hvilke spændinger både dig selv og dine klienter har i kroppen. 

Det du lærer på dette kursus, vil du kunne tage med dig hjem og bruge på dine nuværede klienter.

Du kan bruge metoden som en overbygning til din nuværende praksis, eller du kan vælge at dykke mere ned i Breathwork & Traumeforløsning efterfølgende. 

En indre rejse

Arbejdet med åndedrættet hjælper dig til at se dine blokeringer og undertrykte sider af dig selv. Det er en unik mulighed for at få skabt en varig forløsning af både fysiske spændinger og følelsesmæssige traumer der ligger gemt i kroppen. 

En dybere ro

For at vi kan mærke den dybe ro og stilhed i vores “indre hav”, må vi først se på de bølger der også er til stede i havet.
 
Når vi ikke længere kæmper mod bølgerne, men opdager hvordan vi kan ride med dem i stedet, så bliver der plads til at mærke og påskønne vores egen indre dybde. 
Du vil på dette 2 dages Breath & Traume kursus lære om følgende:

Vil vil også arbejde med:

Hvem henvender kurset sig til?

Din baggrund er ikke så vigtig for at deltage på dette kursus. Det vigtigste er at du er åben og nysgerrig på at arbejde med åndedrættet & traumeforløsning. 

Måske arbejder du allerede med klienter i en anden sammenhæng og har brug for værktøjer til at komme mere i dybden med dine klienter.

Det kan være at du har en baggrund som kropsterapeut, massør, healer, energi arbejder eller noget helt andet.

Eller måske er du blot nysgerrig på selv at mærke på egen krop hvad arbejdet med åndedrættet kan. Uanset årsagen, så kan dette kursus give dig redskaber til at arbejde mere i dybden med både dig selv og dine klienter. 

 Det lærte på kurset vil være direkte anvendeligt i din egen klinik efterfølgende. Du har herefter også mulighed for at arbejde mere i dybden med både Breathwork & Traumeforøsning på videregående kurser.   

Kommende kurser:

KENSHŌ Breathwork & Traumekursus

2 dages Foundation kursus i KENSHO Breathwork & Traumeterapi. Lær hvordan du kommer i kontakt med undertrykte følelser, fysiske spændinger & Traumer.
Dato: 14-15 September. Pris: 2450,-

KENSHŌ Breathwork & Traumekursus

2 dages Foundation kursus i KENSHŌ Breathwork & Traumeforløsning. Lær hvordan du kommer i kontakt med undertrykte følelser, fysiske spændinger & traumer. Dato: 14-15 September i Åhus
Pris: Kr. 2450,-

Har du spørgsmål til kommende kurser eller ønsker en opringning, så udfyld formularen herunder. Så vil du blive kontaktet hurtigst muligt.

Kontaktinfo

Mejlgade 28. 2 Sal
8000 Århus

(+45) 6172 8076
kontakt@honestbodytalk.dk