HonestBodyTalk

Sådan håndterer du stress

Online kursus - Sådan håndterer du stress

5 ugers kursus der effektivt hjælper dig med at håndtere din stress og balancere dit nervesystem!

Døjer du med stress?

Negativ stress rammer mange. Og for nogen er den enormt destruktiv og ødelæggende. Følgevirkningerne for stress kan blandt andet være både angst og depression. 

Men heldigvis kan vi gøre noget ved det. Derfor har jeg sammensat dette  5 ugers online kursusforløb, som giver dig præcis den viden og de redskaber du har brug for, til at skabe ro i dit sind, fri fra tankemylder og følelsesmæssig stress, samt hjælper dig af med fysiske spændinger. 

Kurset indeholder videoer med  åndedrætsøvelser, meditationer, kropsscanninger og lydfiler som du se og lytte til, når som helst du vil. 
Når du har købt adgang til kurset, har du ubegrænset adgang til materialet.

Med dette kursus slipper du for at skulle gætte dig frem til “den rigtige metode”.  Det du bliver præsenteret for her, virker. Det eneste du behøver at forholde dig til, er at få arbejdet med materialet regelmæssigt.

Indhold på kurset:

Alt dette lærer du på dette 5 ugers kursus i håndtering af stress:

Det kan du forvente:

 

Du behøver ikke en hverdag med ødelæggende stress!

Programmet her er skabt på baggrund af at jeg ser så mange personer der virkelig døjer med stress og følgevirkninger af stress, men som enten ikke ved hvordan eller har overskuddet til at få startet på en mere stressfri tilværelse. 

Mit ønske har derfor været at skabe et kursusforløb som alle blot kan tilmelde sig, og hvis anvisningerne følges, vil opleve mærkbare resultater efter kort tid.

Min anbefaling er at følge programmet og lave øvelserne dagligt i de 5 uger kurset varer. Hereftet vil du have lært mange spændende og effektive redskaber der kan hjælpe dig med at regulerer nervesystemet og håndtere din stress. 5 uger er ca den tid det tager at få integreret nye vaner der rent faktisk holder. 

Du har fortsat adgang til al materialet herefter, så du altid kan trække på de redskaber du får brug for fremover. 

Bliv opmærksom på hvornår du bliver stresset

Kurset hjælper dig med at træne din opmærksomhed, så du bedre kan opdage hvornår du får aktiveret dit nervesystem, så meget at du bliver stresset.

Åndedrætsteknikker der regulerer nervesystemet

Du vil få kendskab til nogle stærke åndedrætsteknikker, der kan få dig tilbage i din krop og balancere dit nervesystem. Du lærer både åndedrætsøvelser der beroliger nervesystemet og andre der kan aktivere dit nervesystem, alt afhængig af hvad du har brug for.

Få øget dit tolerancevindue

Under forløbet vil du lære om dit "tolerancevindue". Tolerancevinduet er din evne til at håndtere stress og belastninger. Du vil blive trænet til at forstå dit eget tolerancevindue, samt hvordan du kan øge det, så du står stærkere og mere ressourcestærkt i dit nervesystem.

Pris: 1295,- Inklusive moms.

Dette kursus i håndtering af stress giver dig præcis de redskaber du har brug for, som sikrer et balanceret nervesystem.
Du slipper for at gætte dig frem til hvad der virker. Et step by step program der tager dig i hånden, som du blot skal følge.

5 uger til mindre stress og et mere balanceret nervesystem.

Når du en gang har købt adgang til kurset, har du ubegrænset adgang – også efter de 5 uger..