HonestBodyTalk

Virksomheds workshop

Er øget trivsel, sunde og glade medarbejdere vigtigt for din virksomhed?

Stress og sygemeldinger er dyrt for en virksomhed. Derfor vil en investering i at fremme både sundheden og trivslen blandt medarbejderene være en af de stærkeste investeringer man som virksomhed kan gøre. Når medarbejderne er sunde og glade, er de også mere motiverede for at arbejde. 

Som virksomhed betyder det en betragtelig besparelse i forhold til sygefravær og mere glæde og overskud blandt medarbejderne. 

Hos Honestbodytalk tilbydes både inviduelle skræddersyede sessioner der kan afhjælpe stress og afholder workshops i virksomheder i hele landet. 

Book en Breathwork & Stress workshop i din virksomhed

 En workshop kan typisk bestå af en blanding af teori om åndedræt og kroppens indflydelse på stress, og praktiske åndedrætsøvelser og bevægelse af kroppen, der effektivt hjælper den enkelte medarbejder med stress og både fysiske og følelsesmæssige spændingstilstande.

Priseksempel for 2 timers workshop (tillæg for kørsel kan forekomme): 

 Kr 400,-/pr person (minimum 8 personer)

Workshoppen kan skræddersyes så den passer til din virksomhed. Og kan bookes i hele landet.

KenshoMeditation scaled e1663512996164
Behandlerbilleder Malmstrom 0001 scaled e1607760195643

Kropsterapi i din virksomhed

Kropsterapi er en effektiv behandlingsform der ved hjælpe af tryk på kroppen, pulseringer og bevægelse og åndedrættet løsnes op for både fysiske og følelsesmæssige spændinger.

En kropsterapi behandling skaber mere plads i kroppen er effektiv mod stress, modvirker tankemylder og efterlader klienten afslappet og i ro. 

Som virksomhed kan du booke enten en halv eller hel dag fast, ugentligt, hver 14 dag eller en gang om måneden. 

 

Kontakt for mere info

Har du særlige ønsker eller forespørgsler til en workshop, et arrangement eller et skræddersyet program? Send en mail via nedenstående kontakt formular, så vil du blive kontaktet snarest.

Kontaktinfo

Mejlgade 28. 2 Sal
8000 Århus

(+45) 6172 8076
kontakt@honestbodytalk.dk