HonestBodyTalk

Fascia Release Session

Honestbodytalk

Genopdag din krops naturlige balance!

Hvad er Fascia

Fascia er kollagen-væv der som et stort finmasket net forbinder og støtter hele kroppen. Det omslutter og svøber sig om nerver, blodkar -vener, kirtler, organer og vores muskler.  Bindevævet er overalt og spiller en stor rolle for vores velvære, ydeevne og sundhed. Bindevævet er et stærkt og elastisk netværk fyldt med nerveender og kroppens største sanseorgan – et fantastisk feedback-system. Det er her alle informationer om dine vaner og traumer lagres, din krop husker alt.   

Fascia er meget væskeholdigt og vedligeholdes det ikke med bevægelse, tørrer fascien ud og skaber ikke kun problemer et sted i kroppen. Bevægelse er noget af det allervigtigste for os mennesker. Kroppens bindevæv er elastisk og størstedelen ret flydende og fugtigt og for  at vedligeholde bindevævets elastiske styrke og smidighed er det altafgørende at vi regelmæssigt er i bevægelse.

Sådan foregår en Fascia Release Session

Vi starter sessionen med en lille snak. Jeg vil gerne høre om eventuelle specifikke områder, hvor du har smerter eller ubehag, og om der er noget, jeg skal være særlig opmærksom på.

Herefter vil jeg gerne se på, hvordan du bevæger dig. Måske beder jeg dig om at gå lidt rundt eller stå stille. Det giver mig en ide om, hvordan din kropsholdning er, og hvor vi måske skal fokusere.

 

Under behandlingen

Efter observationen af din krop, vil du komme op på en briks. Her vi jeg arbejde med dine muskler og din Fascia. Det kan føles lidt anderledes end en traditionel massage, da jeg går dybere ind og arbejder med at løsne spændingerne i dit bindevæv.

Det kan føles intenst til tider, men det er vigtigt at huske, at det er en del af processen. Hvis det bliver for meget, skal du bare sige til.

Hvad kan jeg forvente efter en Fascia Release Session

Mange klienter oplever en følelse af lethed og fornyet energi efter en session. Din krop kan føles mere “sammenhængende” eller afbalanceret. Du kan opleve en større bevægelsesfrihed og mere plads indeni. Når de fysiske spændinger i dit bindevæv forløses, kan der samtidig frigives fastlåste følelser. Det er derfor normalt at følelser kan dukke op i og umiddelbart efter en session, hvilket kan være en del af helingsprocessen. 

En Fascia Release er med til at øge din bevidsthed omkring din krop, om din kropsholdning og måden du bevæger dig på. Du kan blive mere opmærksom på tidligere oversete spændinger eller vaner i din måde at bevæge dig på. Fascia Release hjælper med at holde kroppen smidig og mere fleksibel.

HonestBodyTalk

Er du klar til at booke en Fascia Release Session?