HonestBodyTalk

Copy of Breath & Traume kursus

Mangler du værktøjer til at arbejde mere i dybden med dine klienter? Og er du interesseret i teknikker der sikkert og effektivt kan hjælpe dig til arbejde med Traumer gennem Breathwork?

Kom med på dette 3 dages Breathwork & Traume Foundation kursus, hvor du via åndedrættet hjælper dine klienter i kontakt med    undertrykte følelser & traumer. Du lærer hvordan du effektivt kan arbejde i dybden med dine klienter, på en tryg og professionel måde. 

Hvis du mangler værktøjer til at arbejde mere i dybden med dine klienter. Og du samtidig er interesseret i teknikker der sikkert og effektivt kan hjælpe dig til at arbejde med Traumer gennem Breathwork, så er dette kursus noget for dig.

På dette tre dages kursus, får du en grundig introduktion til hvordan åndedrættet hænger sammen med de traumer, spændinger og uforløste følelser vi alle har i os.

Du vil lære hvordan traumer sætter sig i kroppen samt få en forståelse af hvordan undertrykte og uforløste sider af os selv er enormt begrænsensende i forhold til at vi kan leve mere frit og ubekymret.

Med åndedrættet som omdrejningspunkt, vil du lære at se hvilke spændinger både dig selv og dine klienter (eller familie & venner) har i kroppen.

Du vil også få mulighed for at øve dig i at tyde de psykologiske ubalancer der hænger sammen med de forskellige spændingsmønstre der ligger gemt i kroppen.

Det du lærer på dette kursus, vil du kunne tage med dig hjem og bruge på dine nuværede klienter eller venner og familie.

Du kan bruge metoden som en overbygning til din nuværende praksis, eller du kan vælge at dykke mere ned i Breathwork & Traumeforløsning efterfølgende.

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

Fri - Sun Sep 2022

Time

09:00 - 17:00
Category

Leave a Reply

Your email address will not be published.