Breathwork - Traumeforløsning

Er en ældgammel form for træning, praktiseret i mange kulturer rundt omkring i verden. De indiske yogier har praktiseret Pranayama i flere tusind år. De kinesiske Shaolin munke har deres version i den ældgamle træningsform Qigong. Tibetanske munke benytter sig blandt andet af Tummo Breathing (Fire breathing). Fælles for dem, er at de kan have en dyb transformerende og enormt helende virkning på os. Effektiv arbejde med åndedrættet kan skabe varig forløsning på et meget dybt plan.

 

Hvorfor booke en Breathwork & Traume Session?

Åndedrættet er det alle vigtigste redskab i forhold til at arbejde med vores Stress, Chock, Traumer og vores uforløste følelser og belastninger.

En session med mig kan være gavnlig og givende på så mange måder. Hvis du f.eks. lider/døjer af en eller flere af følgende tilstande, kan en Breathwork & Trauma Session være gavnlig for dig:

Stress, angst, og depression.

Tankemylder, uro og bekymring

Fysiske spændinger i nakke, ryg, skulder & lænd

Migræne & Spændingshovedpine

Søvnbesvær  

Undertrykte følelser (Som f.eks. skyld, skam, vrede & sorg)

Hvordan foregår en session?

Sessionen kan foregå i klinikken i Århus eller via  Zoom, så vi kan se hinanden. Vi starter med en kort snak om udgangspunktet for din session.
 
Herefter bliver du via min stemme og speciel musik, guidet ind i din krop ved hjælpe af specielle åndedrætsteknikker. Det hjælper dig til at kommer i kontakt med nogle af de spændinger, stress og undertrykte følelser som ligger i dig.
 
Undervejs kan du opleve at der dukker forskellige ting op. Det kan være du kommer i kontakt med en dyb glæde, en vrede, noget sorgfuldt eller noget helt andet. Du kan også opleve at gamle minder dukker og forskellige kropslige fornemmelser. 
 
Jeg holder rummet undervejs og guider dig trygt igennem hele sessionen. 
 
Efterfølgende får du mulighed for at dele det du har oplevet og du vil få nogle værktøjer med dig , som du kan arbejde videre med derhjemme.

Book din Breathwork Traume Session her:

meditation-39UE7WL-scaled-1.jpg

“Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against i.”

— Rumi 

En rejse i dig selv

Arbejdet med åndedrættet hjælper dig til at se dine blokeringer og undertrykte sider af dig selv. Det er en unik mulighed for at få skabt en varig forløsning af både fysiske spændinger og følelsesmæssige traumer der ligger gemt i kroppen. 

Metoden

Er blandt andet kendt og inspireret af de tibetanske munke og Wim Hof, som jeg selv har arbejdet intensivt med.  
Under en session kan der opstå spontane oplevelser  der har potentiale for at lære os endnu mere om os selv. En rejse der tager os gennem vores følelser, mønstre og forsvarsmekanismer.