Breathwork Workshop

Kom med på en inspirerende dag fyldt med bevægelse, Shaking og masser af arbejde med åndedrættet. Du kommer til at arbejde med forskellige former for Breathwork teknikker, der i tusindvis af år har hjulpet mennesker til at komme i dybere kontakt med sig selv. Teknikker der har en dyb transformerende og enormt helende virkning på os. Målrettet arbejde med åndedrættet kan skabe varig forløsning på et meget dybt plan. En metode der er yderst effektiv til at komme af med fysiske spændinger, stress, tankemylder og generel uro. Og som hjælper os i kontakt med vores undertrykte følelser. 

Kurser

Det første vi gjorde da vi ankom her til jorden, var at trække vejret. Ved vores allerførste indånding sagde vi ja til livet. Helt uden forbehold, uden behov for kontrol, mistro og modstand. Som helt bløde og uskyldige små skabninger tog vi livet ind helt sårbare, nøgne og nysgerrige. Klar til at møde verden med åbne arme.

En rejse i dig selv

Arbejdet med åndedrættet hjælper dig til at se dine blokeringer og undertrykte sider af dig selv. Det er en unik mulighed for at få skabt en varig forløsning af både fysiske spændinger og følelsesmæssige traumer der ligger gemt i kroppen. 

Metoderne

Er blandt andet kendt og inspireret af de tibetanske munke og Wim Hof, som jeg selv har arbejdet intensivt med.  
Under en session kan der opstå spontane oplevelser  der har potentiale for at lære os endnu mere om os selv. En rejse der tager os gennem vores følelser, mønstre og forsvarsmekanismer.
Indhold på Breathwork Workshoppen

Åndedrættet er nøglen til vores indre verden.

Formålet med dagen er at skabe mere ro i sindet & komme mere ned i kroppen. Dagen vil være en blanding af bevægelse af kroppen og udforske forskellige åndedrætsteknikker. Vil vil afslutte dagen med en kraftfuld og dyb Breathwork session hvor du har mulighed for at få forløst nogle af de fysiske spændinger og undertrykte følelser du går rundt med. 

Du kan opleve følgende ved at deltage på en af mine Breathwork Workshops:

Åben & Nygerrig tilgang

Breathwork kursister der har grineflip

Jeg har en åben, nysgerrig og legende tilgang til mine workshops med en uformel tone og god plads til den enkelte deltager. Alle er velkomne, øvede som begyndere uanset alder (dog min alder på 16, da Breathwork sessionen kan opleves som værende meget kraftfuld).

Udover ovenstående, har arbejdet med åndedrættet også følgende indvirkning på os:

Hvad er kropsterapi?
Åndedrættet hjælper os med at finde mere hjem til os selv.  Breathwork er også en dyb indre og spirituel rejse, der kan få os mere i kontakt med vores følelser, mønstre og de forsvarsmekanismer der ligger dybt i hver af os. Med en åben og nysgerrighed på dig selv, kan du skabe en øget bevidsthed om dig selv og dit potentiale.
 

Hvordan trækker du vejret?

Måden vi trækker vejret på, fortæller meget om tilstanden i hver enkelt af os. Vi kan bogstavligt talt ændre hele vores tilstand, blot ved at ændre måden vi trækker vejret på. På den måde spiller åndedrættet en afgørende rolle i vores helbredstilstand.

 

Det naturlige åndedræt

I takt med at vi vokser op, kommer vi gradvist længere væk fra den naturlige kontakt til åndedrættet – og dermed også længere væk fra kontakten til os selv.
 
Undertrykte følelser som vrede, sorg, skyld og skam er også med til at “låse” os fast i vores krop. Ofte vil alle oplevelser være med til at vores vejrtrækning bliver besværet, uhensigtsmæssig, eller for overfladisk.