HonestBodyTalk

Den pulserende krop & åndedrættet​

Honestbodytalk

Styrk dine kompetencer med dette kropsterapeutiske kursus i pulsering af kroppen.

Når kroppen er afspændt og åndedrættet flyder frit, bliver der skabt mere liv og plads i kroppen.

Selvom denne tilstand egentlig er naturlig for os mennesker, så går mange af os alligevel rundt med en krop der er præget af spændinger og et åndedræt der er overfladisk.

En krop der pulserer af liv er en glad krop. En pulserende krop er en krop i bevægelse. Derfor er det et fantastisk redskab i forhold til at komme ud af fastlåst stagnation. Det gælder både den fysiske og følelsesmæssige stagnation som vi kan befinde os i.

Vil du have en mere kropslig tilgang til dine klienter, og se hvilken enorm forskel det kan gøre for dine klienter, så er dette kursus for dig!

En fri og mere levende krop

På dette kursus lærer du hvordan du kan hjælpe dine klienter til at opnå en mere fri og levende krop, med færre spændinger. En krop der efterfølgende vil føles meget mere afslappet, med mere plads og overskud.

Derfor er pulsering af kroppen så effektivt!

Når kroppen pulseres på en bestemt måde, løsnes op for bindevævet og der skabes en gennemstrømning og flow i kroppen. Den pulserende behandling udskiller kroppens ophobede affaldsstoffer og efterlader en krop der er afslappet, let og fuld af liv.

Pulsering har blandt andet følgende effekt:

  • Afslapper kroppens muskler
  • Løsner kroppens bindevæv
  • Hjælper til udskillelse af kroppens affaldsstoffer
  • Skaber øget gennemstrømning i kroppen
  • Mindsker tankemylder
  • Mindsker stress
  • Skaber en øget kropsbevidsthed
  • Kan virke dybt afslappende på kroppen

Kropsterapi behandling af en klient

Indhold på kurset:

Du vil lære om følgende på kurset:

Åndedrættets betydning

Åndedrættet altafgørende i forhold til vores sundhed. Måden vi trækker vejret ind på kan både gøre os syge og raske. På kurset vil du derfor lære hvordan du på en helt unik måde kan integrere åndedrættet i dine behandlinger.

Når du integrerer åndedrættet som du lærer, med den puslerende behandling, vil du opleve en behandling der går meget dybere og er langt mere effektiv end hvis du “blot” arbejder pulserende med kroppen.

Vi vil også berøre de forskellige spændingstilstande der kan opstå i kroppen, samt hvordan du kan anvende specifikke akkupressur punkter på kroppen til at åbne op for kroppens spændingstilstande.

Et virkelig spændende kursus der giver dig meget håndgribelige værktøjer der gavner dine klienter (eller kommende) med det samme!

Hvem er dette kursus for?

Du behøver ikke være kropsbehandler i dag for at deltage. Dette kursus henvender sig til alle der er nysgerrige på det kropslige arbejde, som ønsker et effektivt redskab til at skabe en rolig og afslappet tilstand i kroppen med mere vibrerende og pulserende liv. Det du lærer, kan du tage direkte med dig hjem og anvende enten i din nuværende klinik, eller på familie og venner.

Er du fysioterapuet, psykoterapeut, massør eller lignende?

Er du massør, fysioterapeut eller psykopterapeut i dag, vil du opleve at kurset giver dig nogle særdeles stærke værktøjer der kan hjælpe med at arbejde endnu mere kropsligt  med dine klienter. Når man inddrager kroppen på denne måde, vil du opleve at du kan nå endnu dybere ind til dine klienter, når du kombinerer det med de kompetencer du har i forvejen.

Honestbodytalk

Kommende Kurser

Den pulserende krop & åndedrættet

Styrk dine kompetencer med dette kropsterapeutiske kursus med fokus på pulsering af kroppen & åndedrættet. . Et kursus hvor du effektivt lærer at anvende pulsering, der sammen med åndedrættet, efterlader dine klienter i en tilstand af dyb ro og en mere fri og afspændt krop.
Pris: Kr. 2450,-

Den Pulserende krop & åndedrættet

Styrk dine kompetencer med dette kropsterapeutiske kursus med fokus på pulsering af kroppen & åndedrættet. . Et kursus hvor du effektivt lærer at anvende pulsering, der sammen med åndedrættet, efterlader dine klienter i en tilstand af dyb ro og en mere fri og afspændt krop.
Pris: Kr. 2450,-

Kontakt for mere info

Vil du på venteliste og modtage information om hvornår næste kursus afholdes? Udfyld nedenstående formular og du vil modtage information om hvornår næste kursus afholdes. 

Kontaktinfo

Mejlgade 28. 2 Sal
8000 Århus

(+45) 6172 8076
kontakt@honestbodytalk.dk