Om mig

Min Baggrund

Jeg har altid været enormt nysgerrig på sammenhængen mellem kroppen og sindet. I en meget tidlige alder blev jeg draget af kampkunst verdenen. Jeg var enormt fascineret af de udøvere der var i stand til at træne kroppen til det yderste og som samtidig var mentalt hårdføre. 
 
Det resulterede i at jeg det meste livet har studeret forskellige former for kampkunst og træning af kroppen, hvilket har bragt mig til fantastiske steder rundt omkring i verden. Udover Europa, har jeg været på længere rejser til både USA, & Kina hvor hvor jeg lærte både kampkunst og Qigong. På den måde blev kampkunsten min vej ind i det kropslige arbejde og min indre verden.  
  
Jeg er dybt betaget af den indre rejse vi hver især er på. At udforske vores indre er en både helende og spirituel rejse. Formålet med mit arbejde er at hjælpe såvel mig selv som andre til at se potentialet i deres liv. Ofte går den rejse dybt ind i os selv og vores skyggesider og forsvarsmønstre. Det er ikke altid lige sjovt (selvom det kan det være), men enormt givende. Jeg anvender forskellige værktøjer i mit arbejde og har selv arbejdet intenst med mine egne skygger blandt andet gennem plantemedicinen Ayahuasca.
 
Foruden kropsterapeutiske behandlinger på briksen, laver jeg dybt arbejde med åndedrættet og fokuseret skyggearbejde enten 1:1 sessioner eller i grupper.
 
Udover at drive min egen klinik i Århus 
er jeg underviser hos Totum  –  skolen for kropsterapi, hvor jeg selv uddannet Master kropsterapeut.
Jeg afholder jævnligt kurser og workshops i Terapi, selvudvikling og åndedrætsterapi.

Kampkunsten viste mig vejen.

Kampkunst træningen blev samtidig starten på en dyb rejse ind i mig selv. De mange års træning har ført til en tilstand af mere nærvær og tilstedeværelse. Som en ung dreng med meget krudt bagi og værende meget søgende, har træningen fungeret som et slags anker i mit liv.  
 

En tid med stress

 En af mine styrker er at jeg giver mig 100%. Hvad enten det har været i forbindelse med sport, arbejde eller andet, så er jeg altid gået all in, med al min energi og hele mit hjerte. Den anden side af historien er, at jeg ikke altid har været lige god til at økonomisere med min energi. I 2014 ramte jeg muren og oplevede stress på egen krop. Det kom på en måde ikke bag på mig, fordi der skete alt for meget omkring mig i alt for lang tid. Der har også været flere og flere dage med lidt for god mad og vin. Jeg havde ikke været god til at sige fra og sætte mine grænser. Alligevel kom det bag på mig, for det var første gang jeg oplevede en grænse for hvor meget energi jeg havde til rådighed. Det var skræmmende og surrealistisk. Og det kom virkelig bag på mig at “det også kunne ske for mig”.

 

 

En tid med stress

En dag på vej til et møde, blev jeg svimmel og måtte holde ind til siden. Det sortnede for mig, og jeg kastede op i rabatten. Herefter blev jeg sygemeldt med stress. 

Det var en meget svær tid, som jeg virkelig brugte på at genfinde mig selv. Stress, ubehag, irritation og apati blev i en periode en del af min hverdag. Ofte var det eneste sted jeg kunne slappe af i mit badekar. Der var mange dage hvor jeg tilbragte 4-5 timer i badekarret, blot for at kunne mærke mig selv og finde en smule ro.

Store forandringer

 Månederne efter var meget turbulente. Min daværende kæreste og jeg havde kort tid forinden købt hus. Nu et halvt år senere var huset sat til salg og vi var gået fra hinanden.

Det var som om jeg startede helt forfra inde i mig selv. Begyndte langsomt at gå ture, meditere 5-10 minutter om dagen. Gradvist fik jeg en rutine med nogle Qigong øvelser, let bevægelse og jeg begyndte at trække vejret igen. Jeg fik overskud til igen at være nysgerrig på min krop og mit sind. Jeg ændrede madvaner og tog først en grundlæggende uddannelse i Psykoterapi hos Bodynamic, og en decideret Kropsterapeutisk uddannelse hos Totum. Det blev startskuddet til en både personlig & professionel rejse ind i terapiens verden. 

Ayahuasca & Shamanisme

Samtidig har jeg også altid været draget af det spirituelle rum, hvilket har ført mig på mange både ydre og indre rejser. Ayahusca – en plantemedicin – har været noget af det vigtigste for mit indre arbejde. Udover at arbejde med Ayahuasca, blev jeg i 2017  ved en helt eventyrlig shamanistisk rejse til Peru, initieret i de smukke gamle Inka traditioner. Her lærte jeg nogle virkelig effektive værktøjer til at arbejde med det energetiske felt.

Vi kan meget mere end vi tror

At vi er i stand til så meget mere end vi tror, har jeg egentlig  altid været klar over. Men det er en ting at være klar over det – end anden at mærke det på egen krop.
 

Det skete bogstavligt talt f.eks. i Januar 2019 hvor jeg mødte en hollænder ved navn Wim Hof. Wim Hof er er en helt særlig mand med over 20 Guinness verdensrekorder. manden der kan sidde i et bur, med is op til halsen i næsten to timer, uden at hans kernetemperatur ændrer sig. 

Han har desuden lade sig inficere med en virus, for at påvise at han kunne kontrollere sit immunforsvar og udstøde virussen, ved hjælp en speciel vejrtrækningsmetode der udspringer fra de tibetanske munke. Har han ligeledes besteget Kilimanjaro på to dage kun iført shorts, løbet marathon i en ørken uden forberedelse og uden at drikke vand og meget, meget mere.
 
Så da jeg fik muligheden for at tage med på en vinterekspedition og lære fra selvsamme mand, var der ingen tvivl. Jeg skulle med! Og det selvom jeg altid har været virkelig kuldskær.
 
 
 

Isbad & åndedrættet

I en uge I Polen, tæt ved den tjekkiske grænse, blev vi dagligt og gradvist udsat for mere og mere kulde. Vi havde også daglige meditationer, åndedrætstræning og andre øvelser. 
 
Træningen skulle gøres os klar til den sidste dag, hvor vi i snevejr skulle bestige et bjerg i Polen kun iført shorts. Den sidste dag skulle ligesom være kulminationen på det hele og vise os at alt det vi havde lært i løbet af ugen, skulle kunne hjælpe os til at bestige bjerget.
 
 

På toppen med Wim Hof

Den sidste dag var kulminationen på den 7 dages lange træning i ekstrem kulde, meditationer og vejrtrækningsøvelser. Udover at styrke immunforsvaret, har det vist sig særdeles effektivt mod f.eks. Stress, angst og depression. Både kulden og åndedrættet er en fast del af min træning. I mit professionelle virke har jeg stor erfaring med at arbejde med det dybe åndedræt, både på briksen og på workshops. Klienter oplever dybe spændinger der forsvinder, en mere fri krop og spirituelle oplevelser på mine workshops er ikke unormale.  

Uddannelser & Kurser

 • Gene Keys Guide – 2020 – 2021
 • Master Kropsterapeut Totum – 2020
 • Uddannet Bowen Kropsterapeut – 2017-2018
 • Uddannet Totum Kropsterapeut 2016-2017
 • Uddannet Bodynamic Chock Traume Terapeut 2018-2019 
 • Kinesisk Medicin – Akupunkturakademiet 2017-2019
 • Uddannet hos Bodynamic Foundation 2015-2016
 • Qigong Instruktør hos Elemental Chikung England. 2009-2011
 • 7 dages intensivt Wim Hof Winter Expedition – Poland  2019
 • 11 dages intensivt forløb i Body De-armouring – Estland  2018
 • 8 dages intensivt forløb Radical Honesty – Mallorca – 2018
 • 10 dages Vipassana Meditation Retreat – Sverige – 2009 
 • Gene Keys Guide – 2020-2021
 • Master Kropsterapeut Totum – 2020
 • Uddannet Bowen Kropsterapeut – 2017-2018
 • Uddannet Totum Kropsterapeut 2016-2017
 • Uddannet Bodynamic Chock Traume Terapeut 2018-2019 
 • Kinesisk Medicin – Akupunkturakademiet 2017-2019
 • Uddannet hos Bodynamic Foundation 2015-2016
 • Qigong Instruktør hos Elemental Chikung England. 2009-2011
 • 7 dages intensivt Wim Hof Winter Expedition – Poland  2019
 • 11 dages intensivt forløb i Body De-armouring – Estland  2018
 • 8 dages intensivt forløb Radical Honesty – Mallorca – 2018
 • 10 dages Vipassana Meditation Retreat – Sverige – 2009