Åndedrætsmeditation

Er en ældgammel form for træning, praktiseret i mange kulturer rundt omkring i verden. De indiske yogier har praktiseret Pranayama i flere tusind år. De kinesiske Shaolin munke har deres version i den ældgamle træningsform Qigong. Tibetanske munke benytter sig blandt andet af Tummo Breathing (Fire breathing). Fælles for dem, er at de kan have en dyb transformerende og enormt helende virkning på os. Effektiv arbejde med åndedrættet kan skabe varig forløsning på et meget dybt plan.

 

meditation-39UE7WL-scaled-1.jpg

“Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against i.”

— Rumi 

En rejse i dig selv

Arbejdet med åndedrættet hjælper dig til at se dine blokeringer og undertrykte sider af dig selv. Det er en unik mulighed for at få skabt en varig forløsning af både fysiske spændinger og følelsesmæssige traumer der ligger gemt i kroppen. 

Metoden

Er blandt andet kendt og inspireret af de tibetanske munke og Wim Hof, som jeg selv har arbejdet intensivt med.  
Under en session kan der opstå spontane oplevelser  der har potentiale for at lære os endnu mere om os selv. En rejse der tager os gennem vores følelser, mønstre og forsvarsmekanismer.